Петима футболисти напуснаха лагера на националния отбор по футбол след .Селекционерът

...
Петима футболисти напуснаха лагера на националния отбор по футбол след .Селекционерът
Коментари Харесай

Петима играчи бяха освободени от националния отбор

Петима футболисти напуснаха лагера на националния тим по футбол след .

Селекционерът Ясен Петров изясни, че е разрешил на по двама играчи от " Лудогорец " (Антон Недялков и Кирил Десподов), както и на " ЦСКА-София " (Иван Турицов и Георги Йомов), да се приберат в клубовете си. Целта е те да бъдат непокътнати допустимо по-свежи за идните мачове на тимовете си в европейските клубни шампионати. " Лудогорец " започва присъединяване в Лига Европа на 16 септември с посещение против " Мидтиланд ", а " ЦСКА-София " ще играе в Италия против " Рома " за Лига на конференцията.

" Мислим за положителното на българския футбол. Говорил съм със Стойчо Младенов, че играчите на отбора ще се върнат при тях. Причината е, че те играят в Европа. Това важи и за футболистите на " Лудогорец ". Иван Турицов и Георги Йомов ще се върнат в ЦСКА, Антон Недялков и Кирил Десподов - в " Лудогорец ", разяснява Петров.

Все отново в тима остават по един футболист от тези два клуба, които ще вземат присъединяване в контролата против Грузия, която ще се играе в сряда от 19:30 ч. още веднъж на ст. " Васил Левски ". Това са Доминик Янков ( " Лудогорец " ) и новото попълнение на " ЦСКА-София " Калоян Кръстев.

Петият национал, който напусна лагера, е вратарят Николай Михайлов. Той получи червен картон на аварийна пейка при отбелязването на гола против Литва и ще бъде осъден.

За сметка на освободените, селекционерът повика халфа на " Левски " Борислав Цонев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР